Fragtfri levering ved køb over 500 DKK

Franske fristelser - Hovedretter - E-bog

29,00 DKK

29,00 DKK
Del med andre
 
Detaljer

Lækre franske hovedretter er samlet i denne e-bog

Om franske kvinder siger man af og til, at de har det helt særlige ’je ne sais quoi’. Det tilfældigt elegante og appetitlige, som ikke kan defineres præcist og derfor er svært at genskabe. Det franske køkken er i den grad også i en klasse for sig, men heldigvis for os, der ikke er vokset op i en provencalsk baggård, kan maden godt sættes på formel via opskrifter.

Fransk mad har gennem århundreder været forbundet med finere gastronomi, udsøgte råvarer og masser af fløde, fedt og smør. ’Le goût est dans la graisse’ – smagen sidder i fedtet! Men fransk madlavning er også trylleri, kunst og nyskabelse. Det er at omdanne ét til noget andet: Æg, mel og mælk bliver til en knejsende soufflé, et drys sukker til et knasende karamellåg. Uhyrlige mængder af smør pisket med æggeblommer danner en glat og cremet sauce hollandaise, og lige så uhyrlige mængder af smør æltet med mel bliver til croissantens tusind smuldrende lag. Der blancheres, braiseres, pocheres og sauteres. Frankrig har overvældende stolte traditioner for det gode måltid, og fransk mad sætter nydelsen før alt andet. Det er raffineret, det er traditionsrigt, det er fransk, og det er fristende!

E-bøger skal læses på mobilen eller tabletten. Lidt om ePub/ e-bøger:

Fri/åben sideopsætning, der tilpasser sig skærmens størrelse: Ved brug af en lille skærm fordeler tekst/indhold sig over flere sider, og ved brug af en stor skærm fordeler tekst/indhold sig over færre sider. Sideantal kan derfor variere. Dette format ses oftest på skønlitteratur.

 

Det vil du måske også kunne lide