Fragtfri levering ved køb over 500 DKK

Low FODMAP - guide og 13 opskrifter

19,00 DKK

19,00 DKK
Del med andre
 
Detaljer

Low FODMAP - guide og 13 opskrifter

 

I dette hæfte får du en guide og 13 opskrifter til Low FODMAP.

 

Low FODMAP Diet er udviklet i Australien og er en videnskabelig forkortelse, der dækker over en gruppe kulhydrater, der kan give problemer for tarmen. En Low FODMAP Diet har vist gode resultater på symptomer som oppustethed, udspilethed, mavesmerter, rumlen og luft i tarmene.

 

I Low FODMAP Diæten begrænser man eller undgår helt en gruppe af kulhydrater, de såkaldte FODMAPs, der giver problemer,

når man har irritabel tarm. Ved at følge diæten vil de fleste opleve mindre oppustethed, færre mavesmerter, mindre maverumlen og luftudvikling i tarmen.

 

Diæten helbreder ikke, men lindrer symptomer hos 75% af dem, der følger diæten. Små diætbrud er i orden, når hovedparten

af FODMAPs ellers er undladt.

 

Diæten deler sig i to perioder:

1. Diætperioden, hvor diæten følges strikt, og alle fødevarer med et højt indhold af FODMAPs udelades.

2. Reintroduktionsperioden, hvor fødevarer forsøges genindført én fødevare ad gangen.

 

OBS! Når du køber dette tillæg, modtager du en faktura med link til at downloade materialet som PDF. Du modtager altså ikke noget med posten.

 

Det vil du måske også kunne lide